Features

CRM

Met Puffinvoice heeft u uw klantenbestand altijd bij de hand. Waar u ook gaat, kunt u uw klantinformatie gemakkelijk raadplegen met behulp van uw smartphone of tablet. Naast de algemene informatie, kunt u ook meerdere contactpersonen toegeven. Wanneer u een nieuw project/factuur/offerte aanmaakt, worden de klantgegevens automatisch voor u aangevuld. Handig, niet?

U kunt ook in een oogopslag zien wat het saldo is voor een bepaalde klant en kunt u met 1 klik de routeplanning weergeven.

Aangezien alles gebundeld is per klant, kunt u meteen ook bijhorende facturen, offertes en projecten snel terugvinden.

Elke gebruiker kan ook zijn of haar opmerkingen kwijt over de klant, zodat elke gebruiker op de hoogte is.

Invoicing and estimates

Met Puffinvoice wordt het maken van facturen een gemakkelijke klus. Ofwel start u van een lege factuur, ofwel genereert u met slechts enkele muisklikken een factuur vanuit een bestaand project.

Wordt een factuur niet op tijd betaald, dan komt deze automatisch op uw dashboard terecht, zodat u kort op de bal kunt spelen.

Wenst u uw factuur door te sturen via elektronische weg? Dit kan met behulp van enkele muisklikken.

De layout van uw factuur kunt u naar uw hand zetten met behulp van een template, die u ten alle tijde zelf kunt veranderen. Hulp nodig bij het instellen van uw huisstijl? We helpen u graag!

U kan uw facturen zelfs aanmaken ter plaatse bij de klant. Hiervoor heeft u enkel een laptop/tablet nodig met een internetverbinding.

Project management
Houd alle gepresteerde uren, alle artikelen en opmerkingen bij door gebruik te maken van projecten. Wanneer u een (tussentijdse) factuur wenst te maken, kunt u deze met 1 muisklik genereren. Achteraf kunt u ook bekijken hoeveel het project u heeft opgebracht.
Agenda
Met de agenda kunt u al uw afspraken op een plaats bewaren. Danzij de exporteer-functie kunt u deze agenda ook synchroniseren met de kalender op uw smartphone. Iedere medewerker heeft een eigen kleur, zodat u gemakkelijk kan zien wie welke afspraak heeft.

© 2024 Puffinvoice | General terms | Privacy | Status

|